Aars

Aars 2019-08-29T13:11:52+00:00

Project Description

Vejhjælp Aars
Stationen i Aars
Mød stationsejer Kenneth Støvring

Egentlig skulle Kenneth Støvring blot have hjulpet sin bror en vinter og så tilbage til sit almindelige arbejde som traktormekaniker på maskinstationen.

Men arbejdet som redder var for sjovt, så han blev ved. For tre år siden overtog han stationen i Aars. Nu har han syv køretøjer. To terrængående Unimoggere, fordi landmændene og maskinstationerne tit har brug for en hjælpende hånd. Fire biler til autohjælp, en til maskintransport og to til fritrækning.

Det sjoveste ved at være mekaniker var at løse problemer. Samme tilgang har han til autohjælp. Han ser udfordringen i stedet for problemet og bliver glad, når han finder løsningen. For eksempel dengang han blev ringet op af en mand, der sad fast med sin gravemaskine. De havde forsøgt at få den fri med to Unimoggere andet steds fra, men Kenneth Støvrings Unimog er brølstærk i spilkraften. Det vidste de. Når de andre giver op, så går Unimoggen med navnet Bumle i gang. Gravemaskinen blev trukket fri.

Som hans bror sagde, da han overtog sin station: Det fedeste er, at folk stort set altid er glade for at se os, når vi ankommer.

Gunderstedvej 22
9600 Aars
Tlf 20903435