Fredericia

Fredericia 2017-08-10T10:52:59+00:00

Project Description

Vejhjælp Fredericia
Stationen i Fredericia
Mød stationsejerene Pia, Thom, Aleks og Chanette Frank

Det er 35 år siden, Thom Frank stiftede Redningskorpset i Fredericia. Det var dengang, redningsbiler var noget, man primært selv byggede. Efter i mange år at have arbejdet som mekaniker, både som selvstændig og ansat forskellige steder, besluttede Thom sig for at købe en Landrover og indrette den som et rullende værksted. Efterfølgende blev der anskaffet en autotrailer, så han også kunne flytte bilerne, hvis det blev nødvendigt.

En populær løsning, syntes kunderne. Efterspørgslen steg, og familien flyttede til et større hus lidt uden for byen, hvor der var plads til at vokse med værksted, kontor og garage.

Imens så hans ældste datter, Pia, på fra sidelinjen. Hun arbejdede som frisør, men stationens tal trak i hende, så om aftenen ordnede hun bogholderiet og regnskaberne. Lidt efter lidt fik hun flere og flere opgaver på stationen. Det samme skete for Aleks. Som udlært automekaniker kunne han give en hånd med efter endt arbejdstid eller sætte sig bag rattet for at køre. I dag har de begge haft 25 års jubilæum i firmaet.

I 2006 sluttede lillesøsteren Chanette sig til flokken og i 2007 overtog de tre søskende i fællesskab virksomheden fra deres far. Udover Thom Frank, hans kone, tre børn og svigerbørn, er der kommet otte børnebørn og fem oldebørn til. Samt labradoren Kim. Thom Frank har passeret de 70 år, men det forhindrer ham ikke i stadig at køre autohjælp. På stationen er der 15 fuldtids og 9 afløsere ansat til at hjælpe kunderne. 14 biler råder de over, lige fra de store bjærgningsbiler og terrængående Unimog’er til de mere almindelige vejhjælpskøretøjer.

Pjedstedvej 93
Pjedsted
7000 Fredericia
Tlf 70666247