Hjørring og Sæby

Hjørring og Sæby 2018-11-05T15:06:35+00:00

Project Description

Vejhjælp Hjørring
Stationerne i Hjørring og Sæby
Mød stationsejerne Uffe og Helle Dalsgaard

Da Uffe Dalsgaard var knægt, drømte han om at have med biler at gøre. Omgivelserne havde imidlertid andre planer for ham, så han blev udlært rørsmed.

Ved et tilfælde endte Uffe Dalsgaard alligevel med at få sin drengedrøm opfyldt. I 1988 blev han sælger for Skoda i Brønderslev, og senere besluttede han sig for at købe forretningen – inklusive værksted og vejhjælp.

Eller rettere sagt: Uffe og hans kone Helle blev enige om det. For mens Uffe ved stort set alt om biler, så er Helle skarp med tal, og det er en af hemmelighederne bag deres unikke makkerskab. Han får de gode idéer, og hun stiller de kritiske og konstruktive spørgsmål. I dag hører Dalsgaard Biler til blandt Danmarks største SKODA-forhandlere.

Med til forretningen er – udover vejhjælpen i Hjørring – også stationen i Sæby. Til at begynde med var der en firehjulstrækker og en trailer. I dag står over 10 redningskøretøjer klar til at assistere nødstedte bilister i Vendsyssel og omegn 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – hele året rundt. Begge stationer er en del af Redning Danmark Nord A/S der også har stationer i Aalborg og Aars.

Frederikshavnsvej 255
9800 Hjørring
Tlf 22721496