Holbæk

Holbæk 2018-03-26T09:39:54+00:00

Project Description

Vejhjælp Holbæk
Stationen i Holbæk
Mød stationsejerne Bo og Helle Hansen

Sommernattens mørke ligger let over villavejen, så da Bo Hansen træder ud ad døren, opdager han det med det samme:

Hans lastbil er fuld af blomster. Inde under vinduesviskerne, i vinduerne, oppe på taget og inde på instrumentmåtten ligger tulipaner og roser side om side.

Et par børn har ryddet deres mors tulipan- og rosenbed for at sige ham tak. En blomstrende tak for at køre deres mor og søskende helt hjem midt om natten, mens det lynede og tordnede. For at have købt sodavand og is, mens de forgæves ventede på, at en taxa ville hente dem. For derefter at køre en omvej, så familien kommer hjem. For at bære de mindste børn ind fra bilen og hjælpe moren med at lægge dem i seng.

Det er derfor, Bo Hansen er i branchen for vejhjælp. For at hjælpe folk i nød. Ham og hans kone Helle er begge uddannet maskinarbejdere. Han har altid rodet med biler og knallerter, kørt som vægter, tagdækker og haft en mindre entreprenørfirma.

Men da han fik tilbuddet om at købe stationen i Holbæk, slog han til. Hun passer kontoret, han sørger for hjælpen på vejene sammen med et par fuldtidsansatte og afløsere. Ligegyldig hvornår kunderne har brug for hjælp, kører de ud.

Rørvangsvej 55

4300 Holbæk

Tlf 70404300