Viborg og Skive

Viborg og Skive 2017-08-23T11:19:14+00:00

Project Description

vejhjælp viborg og skive
Stationerne i Viborg og Skive
Mød stationsejer Flemming Nielsen

Det var mens den da 21-årige Flemming Nielsen stod i lære som automekaniker, at han begyndte at køre som afløser på stationen i Viborg. Når arbejdet på værkstedet var slut, kørte han over på stationen, skiftede til et sæt rent arbejdstøj og fortsatte aftenen med at køre vejhjælp.

På et tidspunkt foreslog han den daværende ejer af stationen i Viborg, at ejeren solgte stationen til ham. Som sagt så gjort. Og da Flemming Nielsen holder af at sætte ting igang, besluttede han sig nogle år senere for også at købe stationen i Skive, da den daværende stationsejer gik på pension.

I dag dækker redderne på hans stationer det jyske område omkring Viborg og Skive. De har fritrækning og bjergning af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og lastbiler. Og så har de dyreredning. Især én episode husker Flemming Nielsen. Det var dengang, de skulle trække en død elefant ud af en cirkusvogn og have den kørt væk. De lagde et reb om dens forben, fik den moslet op på en gummimåtte, trukket den ud gennem åbningen – og så op på en blokvogn.

Han holder af udfordringer. Men den slags opgaver hører trods alt til sjældenhederne.

Gl. Århusvej 251
8800 Viborg
Tlf  70666080