Redning Danmark i Aars

I størstedelen af Himmerland er det redningsstationen i Aars der rykker ud hver dag hele året rundt, når uheldige Redning Danmark kunder, private og erhverv, har brug for hjælp, uanset om det handler om almindelig vejhjælp eller det er de helt store lastbiler og maskiner der er i knibe.

Kontakt info

Vores adresse

Gunderstedvej 22
9600 Aars 
CVR: 29309124

Ring til vagtcentralen
Tel: 6969 7498

Vi glæder os til at hjælpe jer videre

En station med erfarne reddere og lokalkendskab

Stationsejer Kenneth Støvring er uddannet traktormekaniker og autohjælpen kom til i 2006, da arbejdet på maskinstationen var lukket ned for vinteren. Kenneth startede i broderens autohjælpsforretning, som han siden hen overtog, og gennem årene har stationen i Aars opbygget gode kundeforhold til særligt landmænd og maskinstationer på kryds og tværs af Himmerland.

Stationens erfarne reddere kender deres geografi, så når kunden oplyser, at han sidder fast med gyllevognen 200 meter syd for vindmølle nr. 2, kommer de hurtigt frem med assistancen.

  Stationen i Aars er særligt kendt for deres helt specielle Unimog fritrækker, i dagligdagen kaldet ”Bumle”. Den har en styrke som 3 almindelige af slagsen, så kunderne ved, at når det ser helt umuligt ud, så skal de ”have fat i den helt store hos Redning Danmark i Aars”.  ”Bumle” er berømt og berygtet i Himmerland, så når den først bliver tilkaldt, ved alle, at det er noget der virker.

  Det var også ”Bumle” der blev tilkaldt, da en gravemaskine i Skørping sad uhjælpeligt fast i en mose. Overfladen var brudt og der var intet til at bære den tunge maskine, som var sunket i helt ned til ruderne. Alt andet var prøvet og arbejdet stod stille, men så kom kunden i tanke om ”Bumle” og få timer efter var gravemaskinen på fast grund igen. Opgaven var spændende og viste sig også af blive noget af et tilløbsstykke. Mange af byens indbyggere mødte op for at overvære redningsaktionen, som heldigvis endte lykkeligt.

  Hverdagen for redderne byder på mange spændende og specielle opgaver, som fx den dag hvor ”Bumle” var på en noget anderledes opgave end normalt. En fodersilo skulle lægges ned og igen vidste kunden, lige hvor han skulle ringe hen. Som Kenneth Støvring siger: ”Det er så sjovt at få lov at bruge de kræfter og værktøjer, man har til rådighed til at hjælpe kunder med alt muligt forskelligt – og det er fedt at være så kendt i området, at kunderne husker os og kommer tilbage gang på gang.”

  Aalborg

  Sagavej 9
  9260 Gistrup

  Aarhus

  Engmarken 6
  8220 Brabrand

  Klik her for at læse mere om Aarhus

  Aars

  Gunderstedvej 22
  9600 Aars

  Læs mere om Aars her

  Fredericia

  Pjedstedvej 93
  Pjedsted
  7000 Fredericia

  Klik her for at læse mere om Fredericia

  Holbæk

  Bødkervej 7
  4300 Holbæk

  Læs mere om Holbæk her

  Horsens

  Vrøndingvej 3B
  8700 Horsens

  Klik her for at læse mere om Horsens

  Holsted

  Nørregade 93
  6670 Holsted

  Klik her for at gå til stationen i Holsted

  Kolind

  Ebdrupvej 8B
  8560 Kolind

  Klik her for at læse mere om Kolind

  Silkeborg

  Silkeborgvej 3
  Pårup
  7442 Engesvang

  Skive

  Væselvej 66
  7800 Skive

  Læs mere om Skive her

  Slagelse

  Rugvænget 7
  4200 Slagelse

  Klik her for at læse mere om Slagelse

  Thisted

  Møgelvej 140
  7700 Thisted

  Læs mere om Thisted her

  Viborg

  Gl. Århusvej 251
  8800 Viborg

  Læs mere om stationen i Viborg her

  Lunderskov

  Nørregade 93
  6670 Holsted

  Klik her for at gå til stationen i Holsted

  Gassum

  Læs mere om Gassum her