Ringsted

Med en beliggenhed i Ringsted få kilometer fra E20, samt satellitstationer i både Fredensborg i Nordsjælland og i Maribo på Lolland er Redning Danmark Ringsted ApS ét af de selskaber i vores netværk der dækker et meget stort geografisk område, herunder også Storkøbenhavn.

Kontakt info

Vores adresse

Thorsvej 6
4100 Ringsted
CVR: 34220522

Ring til vagtcentralen
Tel: 6969 7498

Vi glæder os til at hjælpe jer videre

Redning Danmark Ringsted ApS

Opgaverne for de mange erfarne reddere på lokationerne spænder da også vidt, og omfatter ud over almindelig vejhjælp til personbiler alt fra bugsering af havarerede busser i indre København til væltede lastbiler på Køge Bugt motorvejen, men fx også flytning af store hønsehuse og andre opgaver i land- og skovbrug der skal findes en hurtig og professionel løsning på. Det kræver tungt materiel og her råder stationerne bl.a. over flere svære bjærgningsvogne samt et større antal fritrækkere.

Det tunge materiel kom da også på noget af en opgave, da en lastbil i 2018 skred ud, og landede i et 15 meter dybt regnvandsbassin, hvor niveauforskellen mellem vej og bunden af bassinet blev den helt store udfordring for de reddere der var kaldt ud til opgaven. Her måtte både sværvogn og en Uniman fritrækker bistå brandvæsenet med at få lastbilen tilbage på fast grund.

Redning Danmark har hjulpet kunder i dette geografiske område lige siden selskabet i 2017 blev etableret af en lang række allerede eksisterende autohjælpsstationer i Danmark. Den daglige leder og administrerende direktør Benny Jensen har med et helt liv indenfor autoreparationsbranchen nu i mere end 10 år været selvstændig med eget autoværksted, ligeledes beliggende i Ringsted.

Vi hjælper med stort og småt

Stationen hjælper hver dag både erhverv og private med alt fra bugsering og bjærgning af de helt store køretøjer på vej, i skov og i landbrug til almindelig autohjælp og vejservice på store dele af Sjælland, herunder Nordsjælland, Sydsjælland og øerne samt Storkøbenhavn og naturligvis indre København.

Aalborg

Sagavej 9
9260 Gistrup

Aarhus

Engmarken 6
8220 Brabrand

Klik her for at læse mere om Aarhus

Aars

Gunderstedvej 22
9600 Aars

Læs mere om Aars her

Fredericia

Pjedstedvej 93
Pjedsted
7000 Fredericia

Klik her for at læse mere om Fredericia

Holbæk

Bødkervej 7
4300 Holbæk

Læs mere om Holbæk her

Horsens

Vrøndingvej 3B
8700 Horsens

Klik her for at læse mere om Horsens

Holsted

Nørregade 93
6670 Holsted

Klik her for at gå til stationen i Holsted

Kolind

Ebdrupvej 8B
8560 Kolind

Klik her for at læse mere om Kolind

Silkeborg

Silkeborgvej 3
Pårup
7442 Engesvang

Skive

Væselvej 66
7800 Skive

Læs mere om Skive her

Slagelse

Rugvænget 7
4200 Slagelse

Klik her for at læse mere om Slagelse

Thisted

Møgelvej 140
7700 Thisted

Læs mere om Thisted her

Viborg

Gl. Århusvej 251
8800 Viborg

Læs mere om stationen i Viborg her

Lunderskov

Nørregade 93
6670 Holsted

Klik her for at gå til stationen i Holsted

Gassum

Læs mere om Gassum her