Services hos
Redning Danmark

Vores fuldt udstyrede flåde af redningskøretøjer samt erfarne chauffører, gør det muligt for os at takle enhver form for vejhjælp.

I er trygge i vores hænder

Fritrækning

Når vejrforholdende udfordrer driften af arbejdet, og et af jeres køretøjer er kørt fast, så sørger vi for at hjælpe jer hurtigt videre, så forretningen igen kan komme i gang.

Brændstof

At være løbet tør for brændstof er aldrig en belejlig situation, of handler tit om en fejlvurderet situation. Vi sørger for hurtigt at være på stedet, så du igen kan komme videre.

Starthjælp

Oplever du problemer med at starte dit køretøj, så sørger vores professionelle folk for en hurtig fejlfinding, så vi kan hjælpe jer videre direkte fra stedet.

Bugsering

Hvis jeres køretøj oplever driftsstop, og vi ikke kan udbedre skaden på stedet, så sørger vi for at bugsere køretøjet og chaufføren sikkert og hurtigt videre, så i igen kan være på farten.

Hjulskifte

Et fladt eller sprunget dæk er aldrig belejligt. Uanset situationen, bestræber vi os på at få jer til nærmeste dækcenter, eller skifte hjulet på stedet, så i hurtigt er videre.